versiunea in limba romana - Konis Kon 
versiunea in limba engleza - Konis Kon 
Facebook - Konis Kon 
versiunea in limba romana - Konis Kon 
versiunea in limba engleza - Konis Kon 
Facebook - Konis Kon 

Despre noi

Infiintata in 2005, cu peste 15 ani de activitate, SC Konis Kon SRL este un nume de referinta pe piata foliei stretch din Romania.

Ne mandrim cu achizitionarea in 2013 a unei linii de fabricatie folie stretch pentru paletizare, printr-un proiect cofinantat de Uniunea Europeana. Echipamentul produce folia stretch din granule de polietilena, printr-un proces de topire si extrudare a acestora. Pana in 2013 compania noastra comercializa folie stretch prin procesarea foliei din rulouri jumbo in role de dimensiuni mai mici potrivit cerintelor clientului; in prezent, utilajul achizitionat ne permite acoperirea intregului ciclu de fabricatie si comercializare, consecinta fiind reducerea costurilor proprii, implicit posibilitatea oferirii de preturi competitive. Putem fabrica folie stretch cu grosimi cuprinse intre 8-40 µ și latimi intre 100 mm si 1500 mm. In plus, folosim tuburi suport pentru folia stretch cu greutatea de 100g, astfel incat ponderea acestuia in greutatea finala a rolei de folie sa fie minima.

Misiunea noastra este satisfacerea in mod profesionist a cerintelor clientilor nostri in materie de calitate, pret si timp de livrare, cultivand relatii bazate pe respect, transparenta si incredere cu toti partenerii nostri.